სწრაფი ღვეზელი პურით, ლორითა და ყველით

Read Time:29 Second

ინგრედიენტები

  • კვერცხი – 6 ცალი
  • რძე – 2 ჭიქა
  • ბაგეტი პური – 2 ცალი
  • მაგარი ყველი, გახეხილი – 100 გ
  • ლორის ფირფიტები – 4 ცალი
  • დაჭრილი მწვანე ხახვი – 1 ჭიქა
  • მარილი და პილპილი – გემოვნებით
მომზადების წესები

დაჭერით ბაგეტი და ჩაალაგეთ გამოსაცხობ ფორმაში მჭიდროდ (მთელ ზედაპირზე).

დიდ ჯამში ათქვიფეთ კვერცხი, რძე, დაუმატეთ გახეხილი ყველი, დაჭრილი ლორი, მწვანე ახვი (1/4 შეინახეთ გასაფორმებლად), მარილი და პილპილი. აურიეთ და მიღებული მასა მოასხით ფორმაში ჩალაგებულ პურის ნაჭრებს. გააჩერეთ 30 წუთი, რათა პურს კარგად გაუჯდეს კვერცხის მასა.

გაახურეთ ღუმელი 180 გრადუსზე და აცხვეთ ღვეზელი 40-45 წუთი. სუფრასთან მიტანამდე მოაყარეთ დარჩენილი დაჭრილი მწვანე ხახვი.

გემრიელად მიირთვით!

About Post Author

ქეთევან ნინუა

საინფორმაციო სააგენტო tiflisnews.ge ჩვენი მიზანია მოგაწოდოთ ასი პროცენტით დადასტურებული ინფორმაცია ყველაზე მოკლე დროში კონტაქტი- ☎️ 557 13 16 73
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Comments

კომენტარები

Previous post ბიძინა ივანიშვილი პოლიტიკაში ბრუნდება
Next post რამდენად საშიშია ჰემანგიომა და რამდენად ექვემდებარება მკურნალობას